lui pruteanu ii trebuie blog

da rau de tot.

nu de alta, dar m-am speriat de site-ul lui in … web 1.0.

ma gandesc ca un wordpress frumos cu o tema pe masura ar putea sa-i organizeze bine informatiile de acolo si sa le puna in valoare.

dom’ profesor, ma ofer sa va ajut. nu de alta, dar inca ma mandresc cu anumite cunostinte capatate in facultate in urma cursurilor tinute de dvs :)

disclaimer: postul asta e scris jumatate in engleza, jumatate in romana si poate parea ironic, dar oferta e f serioasa…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Eu stiu ca lu’ Pruteanu iau furat lapopul cand facea schimba roata in urma unei pene de cauciuc. Poate acolo avea saracu’ versiunea web 2.0 a site-ului si nu a mai apucat sa o instaleze.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*