Lorgean

Il stiu pe Jean-Lorin Sterian de ani buni de zile. de pe vremea cind ne intilneam la cenaclul “Andromeda Fiction” din Constanta. imi place stilul lui de a scrie si cind l-am descoperit mai tarziu in playboy sau in alte reviste mi s-a parut ca si-a coborit putin nivelul…

azi am aflat de la Dragos Novac ca Lorin a lansat o carte. Lorgean a aparut la editura polirom si sunt tare curios sa o vad cum e.

daca nu ma insel “Lorgean” era pseudonimul lui Lorin din vremea cenaclului. cred ca mai am si acum in biblioteca un exemplar xeroxat pe coli A4 colorate dintr-o cartzulie de-a lui scoasa in perioada aia…

eu nu mai am timp sa mai scriu acum, desi idei as avea pentru o tona de nuvele. si poate pentru vo 2 romane. dar presa, apoi blogul si apoi munca de zi cu zi te epuizeaza si nu mai ai timp si chef sa te pui in fata laptopului si sa-ti lasi imaginatia sa se joace. eu inca sper ca intr-o zi o sa am timp sa termin macar nuvelele inceute, sa le public pe cele deja terminate si sa pun pe hartie cele citeva romane la care scriu in fiecare zi cite o pagina-doua in minte…

asa ca daca citesti rindurile astea Lorin, lasa presa si scrie cit mai mult. merita! (sau poate ca mai bine spus ar fi: “o meritam!”)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*