Logitech G lansează tastatura mecanică de gaming Logitech G915 TKL

Logitech G915 TKL
Logitech G915 TKL

Logitech G, brand din portofoliul Logitech și lider inovator în tehnologiile și echipamentul de gaming, anunță lansarea tastaturii mecanice de gaming Logitech G915 TKL LIGHTSPEED Wireless RGB. Aceasta oferă aceleași tehnologii de bază și performanță ca și premiatul G915, dar de data aceasta fără tastatura numerică (Tenkeyless).

Noua tastatură de gaming G915 TKL promite calitate prin tehnologia wireless LIGHTSPEED, LIGHTSYNC RGB și switch-uri mecanice low profile pentru un design ultra-subțire de neegalat, cu performanțe superioare și precizie de joc – toate cu o durată de viață a bateriei de până la 40 de ore.

Logitech G915 TKL se încadrează în spațiile de joc mai mici și poate fi transportată cu ușurință la evenimente LAN sau în vizită la un prieten. De asemenea, dispune de un spațiu de stocare a dongle-ului LIGHTSPEED Wireless, localizat pe partea din spate a tastaturii. Lipsa numpad-ului asigură un spațiu suplimentar pentru a aduce mouse-ul mai aproape de tastatură. Astfel, mâinile pot fi poziționate mai apropiat și corpul centrat mai bine pentru un confort îmbunătățit, un aspect important pentru mulți gameri pasionați.

„Încă de la lansarea versiunii originale a tastaturii Logitech G915, comunitatea a solicitat în mod constant existența aceleiași tehnologii, dar cu un design compact, fără numpad”, a declarat Ujesh Desai, vicepreședinte și director general Logitech Gaming. „G915 TKL combină tehnologia LIGHTSPEED Wireless cu iluminarea RGB și o rezistență crescută a bateriei. Totul într-un design elegant și ultra-subțire care creează un nou standard pentru tastaturile de gaming.”

Tastatura premium Logitech G915 TKL oferă tehnologia multi-premiată LIGHTSPEED Wireless, cu o viteză de răspuns super-rapidă de 1 ms și până la 135 de zile de gaming non-stop cu iluminare oprită (pentru opt ore de joc pe zi). Pentru prima dată, Logitech G echipează o tastatură wireless fără numpad și cu iluminare LIGHTSYNC RGB activată, cu tehnologia LIGHTSPEED. Tehnologia LIGHTSYNC permite personalizarea tastaturii utilizând o gamă de aproximativ 16,8 milioane de culori prin Logitech G HUB Advanced Gaming Software pentru cea mai imersivă experiență RGB de gaming.

Logitech G915 TKL dispune de switch-uri mecanice low profile de înaltă performanță și care sunt la jumătatea înălțimii switch-urilor mecanice standard, asigurând o actuare a tastelor cu 25% mai rapidă (față de acționarea de 2 mm la swtich-urile standard) și o experiență de tastare mai confortabilă. Tastatura este disponibilă în trei variante, cu switch-uri GL Linear, GL Tactile sau GL Clicky, pentru a se potrivi cu preferințele tuturor utilizatorilor. Versiunea liniară oferă o apăsare lină a tastei, în timp ce versiunea tactilă oferă o confirmare tactilă și subtilă în timpul apăsării pentru jucătorii care preferă feedback-ul direct. Versiunea clicky oferă un răspuns sonor și tactil la fiecare apăsare.

Toate aceste tehnologii și inovații au fost încorporate cu atenție într-una dintre cele mai subțiri tastaturi mecanice din industrie și cea mai avansată tastatură mecanică Logitech G până în prezent.

Preț și Disponibilitate

Tastatura wireless mecanică de gaming Logitech G915 TKL Tenkeyless LIGHTSPEED va fi disponibilă pe Logitech.com și în magazinele partenerilor începând cu luna iunie 2020, la un preț recomandat de 1099.9lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*