Logitech G lansează noile căști de gaming G335

Logitech G lansează noile căști de gaming G335

Logitech G, brand din portofoliul Logitech și lider inovator în tehnologiile și echipamentele de gaming, lansează noile căști Logitech G335 disponibile în două variante de culori. Acestea completează colecția de periferice – Color Collection, fiind totodată extrem de ușoare și cu un design deosebit.

Căștile G335 au doar 240 de grame și sunt printre cele mai ușoare căști de gaming de pe piață. Cu un design similar căștilor premiate G733, noile modele G335 sunt mai mici ca dimensiune, benzile de susținere sunt ajustabile, iar materialul din care sunt confecționate cupele căștilor este unul fin – totul pentru a se adapta cât mai bine pe forma capului și pentru a oferi un confort sporit în timpul jocului.

“Produsele din gama Color Collection au avut succes uriaș printre jucătorii din întreaga lume. Setul de căști Logitech G335 vine să completeze colecția.  Sunt disponbile în culori noi și cu o greutate redusă, astfel încât prin folosirea lor experiența să fie una foarte confortabilă.”, a declarat Ujesh Desai, directorul general al Logitech G.

Disponibile în variantele de culori alb și negru, cu benzi de susținere reversibile, noile căști G335 oferă gamerilor posibilitatea de a-și personaliza spațiul și experiența de joc.

De asemenea, modelul G335 este compatibil cu accesoriile deja existente precum benzile elastice colorate de susținere și bureții pentru microfon.

Căștile Logitech G335 se conectează și sunt gata de utilizare rapid, cu ajutorul unei mufe audio de 3.5 mm, fiind potrivite pentru aproape orice platformă de gaming. Calitatea audio superioară în sesiunile de gaming, controlul volumului direct pe cască, dar și un microfon care poate fi pus pe modul mute printr-o simplă apăsare, îi ajută pe gameri să rămână concentrați la joc, fără niciun fel de distragere.

Căștile G335, în variantele alb și negru, vor fi disponibile în România în a doua parte a lunii iulie, la un preț recomandat de 334, 89 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*