Logitech G lansează mouse-ul de gaming G502 X în  trei variante: cu fir, fără fir și PLUS

Logitech G lansează mouse-ul de gaming G502 X în trei variante: cu fir, fără fir și PLUS. FOTO Republika

Logitech G, brand din portofoliul Logitech și lider inovator în tehnologiile și echipamentele  de gaming, lansează astăzi G502 X, G502 X LIGHTSPEED și G502 X PLUS, trei variante upgradate ale celui mai popular mouse de gaming din lume, cu o serie de inovații care oferă cea mai bună experiență de joc.

G502 X duce mai departe performanțele de neegalat ale mouse-ului G502 printr-un upgrade la nivel de formă și cele mai avansate tehnologii de joc, inclusiv noile switch-uri hibride optic-mecanice LIGHTFORCE.

„G502 este un mouse iconic in gaming, iar comunitatea de gameri aștepta o nouă versiune a sa”, a spus Ujesh Desai, vicepreședinte și director general al Logitech Gaming. „Așa că am regândit modelul G502 cu un nou design și update-uri tehnice și l-am adus într-o nouă era a gamingului. Realizat din materiale mai ușoare și tehnologie de ultimă oră, noul G502 X promite să ducă mai departe performanța, precizia și controlul caracteristice lui G502.”

Toate modelele G502 X sunt prevăzute cu noile switch-uri hibride optic-mecanice LIGHTFORCE, care oferă viteză și fiabilitate incredibile, precum și o rată de răspuns rapidă și clară.

LIGHTFORCE este o tehnologie revoluționară de micro-switch care combină beneficiile switch-urilor optice cu senzația celor mecanice pe care gamerii o iubesc. Switch-urile optice sunt fiabile, precise și performante, și au o viteză de reacție rapidă pe toată durata de viață a mouse-ului.

Tehnologia LIGHTFORCE prezentă în switch-ul optic folosește părți de contact galvanic și se comportă la fel ca switch-urile mecanice, menținând senzația de claritate. Rezultatul? Declanșatoarele optice și mecanice acționează la unison, oferind performanță maximă în joc. Switch-urile hibride LIGHTFORCE oferă precizie, latență ultra scăzută, dar și un feedback tactil clar.

G502 X are un buton Shift DPI reproiectat, reversibil și detașabil pentru a se adapta la o varietate de dimensiuni ale mâinilor și stiluri de prindere. Rotița de scroll a fost ajustată pentru o stabilitate mai mare și greutate mai redusă. Dar a fost păstrat emblematicul scroll hiper-rapid și precis al lui G502, încărcarea USB-C la versiunile wireless, și exoscheletul subțire pentru reducerea greutății și fermitate maximă.

Noul G502 X vine, de asemenea, echipat cu senzorul optic de ultimă generație HERO 25K, cu o precizie de 1:1 la niveluri sub-micron și zero netezire, accelerare sau filtrare.

Pe lângă performanța sa, atunci când intervine si tehnologia LIGHTFORCE, oferă un timp de răspuns cu 68% mai rapid decât generația anterioară. Mai mult, actualizarea protocolului wireless LIGHTSPEED permite gamerilor să conecteze două dispozitive LIGHTSPEED la un receiver folosind Device Pairing Tool din G HUB. Gamerii pot alege să opereze G502 X cu același receiver ca și tastaturile lor de gaming Logitech G915, G915 TKL sau G715.

În plus, linia G502 X este compatibilă cu mousepad-urile wireless Logitech G POWERPLAY pentru a prelungi viața bateriei la infinit.

Modelul G502 X PLUS vine cu LIGHTSYNC RGB cu următoarele caracteristici: iluminare fluidă personalizabilă cu 8 LED-uri, efecte de pornire și oprire și optimizarea bateriei prin detectarea activă a jocului.

Toate cele trei variante sunt disponibile în culorile alb și negru.

Preț și disponibilitate

Logitech G502 X, G502 X LIGHTSPEED și G502 X PLUS vor fi disponibili pe LogitechG.com și, începând cu luna septembrie, în magazinele partenere , la prețurile recomandate de 384 RON, 675 RON și, respectiv, 774 RON.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*