Logitech G lansează căștile de gaming PRO X Wireless

Căștile Logitech G PRO Wireless

Logitech G lansează versiunea wireless LIGHTSPEED a modelului premiat de căști de gaming: PRO X, create în colaborare cu și pentru jucătorii profesioniști de esports.

Logitech G, brand din portofoliul Logitech și lider inovator în tehnologiile și echipamentul de gaming, anunță lansarea căștilor de gaming wireless Logitech G PRO X  LIGHTSPEED. Noile căști din gama PRO aduc tehnologia wireless performantă LIGHTSPEED pro-grade și renumitul design multi premiat, creat după recomandările elitei mondiale esports.

“Iubesc căștile mele PRO X, iar singurul lucru pe care mi-l doream era să existe și varianta wireless” a declarat Soren “Bjergsen” Bjerg, League of Legends, membru al echipei TSM. “Acum nu mai trebuie să îmi doresc!”.

Căștile wireless PRO X au la bază conceptul folosit pentru modelul original PRO X Gaming și au fost construite din materiale de calitate superioară, funcții avansate pentru comunicare, precizie audio și libertate de mișcare datorită componentei wireless. Mai mult de atât, acum vin echipate cu tehnologia LIGHTSPEED care dispune de conexiune wireless la 2.4 GHz, cu o autonomie de până la 20 de ore și o rază de acoperire de 12 metri.

“Căștile de gaming wireless PRO X sunt un punct important pentru gama noastră de căști de gaming pentru profesioniști” a declarant Chris Pate, manager de portofoliu al liniei de produse Logitech G PRO. “Căștile wireless de ultimă generație PRO X oferă profesioniștilor și sportivilor aspiranți calitatea, performanța și confortul de care au nevoie, toate fără a avea cabluri sau limitări de orice fel”.

Logitech G PRO X LIGHTSPEED vin echipate cu software-ul avansat Blue VO!CE pentru a oferi o comunicare audio clară și profesională în joc sau în sesiunile online de streaming. În plus, dispun de difuzoare PRO-G de 50 mm pentru o calitate audio profesională, sunet surround asigurat de tehnologia DTS 7.1, cupe din spumă cu memorie și o construcție ușoară pentru a asigura confortul necesar sesiunilor îndelungate de antrenament sau competițiile  de gaming.

Preț și disponibilitate

Căștile de gaming wireless Logitech G PRO X LIGHTSPEED vor fi disponibile pe site-ul LogitechG.com și în magazinele partenere începând cu luna august, la un preț recomandat 949 lei. Mai multe informații se găsesc pe pagina LogitechG.com și blogul oficial.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*