Logitech anunță lansarea MX Master 3 și MX Keys pentru Mac

Tastatura Logitech MX Master 3

Logitech anunță lansarea Logitech MX Master 3 și Logitech MX Keys pentru Mac, actualizări ale gamei premium Logitech MX, pentru utilizatorii avansați de Mac și tablete Apple. Perifericele Logitech cele mai performante, mouse-ul MX Master 3 și tastatura MX Master, sunt acum disponibile în culoarea Space Gray. Acestea au fost calibrate pentru a completa ecosistemul Apple și pentru a ajuta milioane de creatori de conținut digital avansați, care utilizează produsele Apple: computerele Mac și tabletele iPad.

„Ne dorim să le oferim utilizatorilor de Mac care activează în sfera de creație posibilitatea de a-și atinge potențialul maxim cu ajutorul celor mai performante perifece din seria MX, care îmbunătățesc orice spațiu de lucru” a declarat Delphine Donne-Crock, director general al departamentului de creativitate și productivitate la Logitech. „Cele mai noi produse din seria Logitech MX au fost regândite pentru creatorii avansați de conținut, care au nevoie de cele mai bune instrumente pentru creațiile lor și care apreciază designul adaptat la estetica Apple, alături de productivitate și performanță sporită. Cu MX Master 3 și MX Keys pentru Mac, dorim să oferim cea mai bună experiență de utilizare posibilă pe Mac și iPad.”

Logitech MX Master 3 pentru Mac

Mouse-ul Logitech MX Master 3 pentru Mac este construit pentru a oferi utilizatorilor de Mac și iPad renumitele caracteristici ale produselor din familia MX. Printre acestea se regăsește și tehnologia avansată de scrolling MagSpeed, care printr-o acționare silențioasă trece de la scrolling-ul precis click-to-click la modul ultra-rapid. MX Master 3 are o formă confortabilă și o zonă optimizată pentru degetul mare pentru un acces fără efort la rotița laterală și butoanele programabile. Senzorul Darkfield, cu rezoluție de 4000dpi, se adaptează pe toate suprafețele, inclusiv sticlă, și oferă precizie, care permite selectarea fiecărui pixel individual pentru cei care utilizează PhotoShop. Profilurile dedicate fiecărei aplicații optimizează fluxul pentru suita Adobe, Google Chrome, Safari și permit opțiuni nelimitate de personalizare. Acumulatorul intern al MX Master 3 pentru Mac are o autonomie de până la 70 de zile și poate fi încărcat în timpul utilizării.

Logitech MX Keys pentru Mac

Tastatura MX Keys pentru Mac oferă utilizatorilor cea mai bună experiență de tastare Logitech cu butoane low profile cu layout de Mac. Cu taste cu forma concave, MX Keys oferă o experiență de tastare superioară, răspuns tactil precis și iluminare inteligentă. Atunci când mâna utilizatorului se apropie de tastatură aceasta ajustează automat luminozitatea în funcție de lumina ambietală. MX Keys pentru Mac are un firmware optimizat pentru computerele Apple, vine echipată cu port de încărcare USB-C și un cablu USB-C la ambele capete, care permite transferul rapid între MacBook, iPad și iPhone.

MX Master 3 și MX Keys – Perfecționate pentru produse Apple

Logitech MX Master 3 și MX Keys pentru Mac sunt concepute pentru performanțe sporite. Gândite pentru creatorii de conținut digital ai vremurilor noastre, dispozitivele Logitech MX oferă mai multă viteză și precizie pentru utilizatorii de Mac. Produsele sunt acum optimizate pentru MacOS și compatibile cu iPadOS, permițând utilizatorilor să treacă rapid de la un dispozitiv Apple la altul.

Preț și Disponibilitate:

Logitech MX Master 3 și Logitech MX Keys pentru Mac vor fi disponibile pe Logitech.com și în magazinele partenerilor începând cu luna august. Prețul recomandat pentru MX Master 3 pentru Mac este de 519 lei, la fel si pentru pentru MX Keys pentru Mac 519 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*