Live Blog: Totul despre noul iPhone 13, Apple Watch 7, iPad mini

California Streaming. FOTO Apple
California Streaming. FOTO Apple

Mult așteptatul eveniment de toamnă prezentat de Apple a venit. Da, acesta este cel mai important eveniment pentru că aduce vești despre iPhone 13 și multe alte noutăți hardware.

Hai să-l urmărim împreună.

20.03 – Tim Cook a urcat pe scena virtuală și începe cu Apple TV +. Câteva informații despre noile seriale lansate.

20.07 – Prima lansare anunțată: iPad. Vine cu procesor a13 Bionic. Da, încă mai are buton HOME. Costa 349 dolari și aduce: spațiu de stocare mai mare, Center Stage și compatibilitate cu Apple Pencil.

20.12 – iPad mini. Vine fără buton, cu un ecran de 8.3 inches și buton de power cu Touch ID. Are, de acum mufă USB-C și e disponibil și în varianta 5G.

20.14 – Un video de prezentare pentru noul iPad mini. Da, arată bine și e așa de ușor să vezi video pe el și să citești cărți. Prețul de pornire este de 499 dolari. Are 4 culori și va avea în cutie și un încărcător USB-C de 20W.

20.22 – Apple Watch. Aduce beneficii pentru cei care folosesc biciclete.

Apple Watch Series 7 – Ecran cu 20% mai mare decât AW6. Ecran la fel de rotunjit ca și AW6, dar ceasul e mai subțire. Se încarcă în 45 minute. Încărcătorul vine cu mufă USB-C. Are 5 culori diferite și poate fi cumpărat în varianta aluminiu, oțel sau titan. Costă 399 dolari. Bateria ține toată ziua cu always-on display.

20.30 – Fitness + aduce mai multe clipuri, meditație, pilates. Programul va fi lansat în 21 țări.

20.38 – iPhone 13. Are notch-ul mai puțin înalt. Vine în 5 culori. Camerele de pe spate sunt așezate pe diagonală în acel pătrat. Același design vine și pe iPhone 13 mini.

Are procesor A15 Bionic, GPU cu 4 nuclee. Aduce Cinematic Mode pentru video. Chestia asta e utilă pentru cine face video mai sofisticate pe telefon. Dar cine ar face asta?

20.53 – iPhone 13 vine cu o baterie mai bună cu 2,5 ore decât iPhone 12.

Apple lansează mai multe huse și un purtofel care are FindMy built-in (în caz că îl pierzi). iPhone 13 mini costă 699 dolari, iar iPhone 13 este 799 dolari. Capacitatea minimă – 128GB.

Ăsta este un iPhone 12S.

20.57 – iPhone 13 Pro – banda laterală este din oțel inoxidabil. Are 4 culori diferite. Bateria este în formă de L. Display-ul este Super Retina XDR și are Pro Motion (un sistem de frecvență adaptativă în funcție de ce apare pe ecran ca să salveze bateria).

Pe spate are 3 Camere: una telephoto, alta Ultra Wide și a treia, Wide. Toate cele 3 camere au Night Mode.

21.10 – O demonstrație de film realizat cu iPhone 13 Pro. Poți să schimbi unde e făcut focusul în video după ce filmezi.

iPhone 13 Pro vine cu o baterie mai bună decât iPhone 12 Pro. Cutia nu mai are deloc plastic.

iPhone 13 Pro este 999 dolari și iPhone 13 Pro Max este 1099 dolari. Vine în mai multe opțiuni de storage, de la 128 GB la 1TB. Vechile iPhone se ieftinesc cu ocazia asta.

Și asta a fost tot. Wait, nicun One more thing?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*