Live Blog: Totul despre noul HomePod Mini, iPhone 12, iPhone 12 mini,

Evenimentul Apple, "Hi, Speed""
Evenimentul Apple, "Hi, Speed""

Conferința Apple din 13 septembrie vine cu noutăți legate de iPhone și nu numai. Este evenimentul pe care toți utilizatorii Apple îl așteptau în toamna 2020. Haideți să o urmărim și comentăm împreună.

HomePod Mini – 99 dolari. Apare de pe 6 noiembrie.

iPhone 12 – vine cu 5G. Culorile disponibile: Negru, roșu, alb, albastru, verde. Margini plate. 799 dolari.

MagSafe pentru iPhone – un încărcător Wireless amplasat pe spate. Poți să iei și o husă care încarcă Apple Watch în același timp.

iPhone 12 mini – vine și el cu 5G. 699 dolari.

iPhone 12 Pro. Are ramă de oțel și 4 culori diferite. 999 dolari. Disponibil din 16 noiembrie

iPhone 12 Pro Max – 1099 dolari pentru versiunea de 128GB.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*