Liga 1 – fotbal romanesc la tine in buzunar

Recunosc ca nu ma pricep la fotbal. Ma uit la meciurile importante ale nationalei (daca nu am altceva mai bun de facut), dar asta nu ma face sa ii stiu pe jucatori sau sa-i recunosc dupa numerele de pe tricou.

Pentru oameni ca mine, dar si pentru cei pasionati de fotbal in orice moment, a aparut o noua aplicatie interesanta – “Liga 1 “. Levi, developerul roman al jucariei imi spune ca te ajuta sa fii la curent cu tot ce se intampla in Liga 1 de la clasament, la informatii despre meciuri, cind si unde pot fi vazute la TV, rezultate, statistici despre jucatori sau stiri despre fotbalisti.

boio.ro pune la bataie 9 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga “Liga 1” pe boio.ro http://is.gd/CepG2h “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Primele 9 comentarii valide, in ordinea numerelor de pe tricou, le fac pe cititorii boio.ro care le-au postat sa fie declarati castigatori la masa verde.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*