Leroy Merlin anunță livrări gratuite la orice produs achiziționat online sau în magazinele din țară, până pe 15 iunie

Magazin Leroy Merlin

Leroy Merlin, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, anunță o nouă campanie dedicată clienților din toată țara, prin care aceștia beneficiază de livrare gratuită la orice produs achiziționat online, prin comandă telefonică sau în magazinele fizice, în intervalul 4 mai – 15 iunie.

Sub sloganul ”Ai livrare gratuită la comanda favorită”, campania se adresează exclusiv  deținătorilor de card Leroy Merlin și este activă până pe 15 iunie în toate cele 20 de magazine fizice din țară, dar și pe platforma leroymerlin.ro.

Astfel, costul de transport din online este zero între 4 mai – 15 iunie în cazul produselor de volumetrie mică, de sub 31 kg și cu o lungime maximă a laturii de 1,7 metri, cu o greutate maximă a coșului de 100 kg. Potrivit detaliilor campaniei, se va măsura atât masa cât și greutatea volumetrică, și se va lua în calcul cea mai mare valoare livrată prin curier.

Costul de transport din online va fi anulat și în condiții de livrare expres, pentru comenzi de maxim 10 tone sau 60 de metri cubi, în limita a 20 de km distanță de la magazinul care furnizează produsele.  În ceea ce privește comenzile plasate în magazinele fizice, acestea beneficiază de livrare gratuită în limita a 20 km distanță de magazin, în condiții de livrare express sau livrare macara.

Pentru livrarea comenzilor, Leroy Merlin lucrează cu parteneri selectați, care au ca scop comun performanța și promisiunea de livrare eficientă pe care retailerul o oferă tuturor clienților.

”Misiunea Leroy Merlin este de a oferi tuturor clienților care ne trec pragul, fizic sau virtual, produse și servicii accesibile, mereu la cel mai bun preț. Oricând putem să le eficientizăm costurile, analizăm posibilitățile și o facem. Iar cu această campanie, le oferim produse de amenajare la cel mai mic preț, cu zero costuri de livrare”, a declarat Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin România.

Zi de zi, fiecare magazin Leroy Merlin, împreună cu un departament dedicat, monitorizează prețurile și acolo unde este cazul, acestea sunt ajustate pentru a le asigura clienților produse cu prețuri mici pentru toate proiectele lor de reamenajare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*