legat

m-am simtit legat de maii si de picioare pt 2 zile cit nu am avut conexiune la net. a fost de ajuns sa se arda un amarit de transformator pt ca 3000 de oameni sa ramana izolati.

pe la prinz am gasit o retea wireless care mergea numai pt mail. am reusit sa ma conecteaz si cu iPhone si cu laptopul, dar nu am putut decit sa descarc mailurile in outlook.

acum inca dinainte de a avea o conexiune la net functionala scriu acest post sperind ca situatia a se rezolve mai repede. nu de alta, dar viata de offline e tare plictisitoare.

am reusit insa cu ocazia asta sa mai lucrez la un proiect. asa ca voi fi mai pregatit pentru marea lansare de pe 10 iulie. ti-ai dat seama despre ce e vorba?

mai sunt 3 saptamani si 3 zile…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*