La multi ani de ziua mamei

maine e Ziua Mamei in America de Nord. ignoram toate reclamele de la TV.

in urma cu 2 minute ma trag de maneca 2 dudui: una de culoare (cetateanca din Bahamas) si alta de vo 90 ani, alba din mexic. Incercau sa se inteleaga una pe alta. si cum engleza de Bahamas nu se pupa cu spaniola de Mexic, au apelat la mine.

Acum, stiu eu engleza si inteleg usor spaniola, dar nu pot sa le traduc chiar asa de bine. Pina la urma mi-am dat seama ce vroiau duduile. Aia din Bahamas vroia sa-i zica “Happy mother’s day” celei din Mexic, pe limba ei.

Noroc cu Google Translate. 5 secunde mai tarziu le-am dat solutia – Feliz Día de la Madre!

ps: La multi ani, mama ;)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*