la masa cu brad pitt si sean connery

niste colegi de munca pleacain week-end in Bahamas. se duc si ei la un club sa isi dezmorteasca oasele si cind stateau ei mai bine si sorbeau din martini vad ca la masa de linga apar niste oaspeti noi: un nene batrin si cu barba si unu la vo 40 ani cu fata oarecum cunoscuta…

cind se uita a doua oara isi dau seama ca batrinelu era sean connery si ala mai tanar era brad pitt.

tu ce ai face daca i-ai vedea linga tine? :) 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Mi-as continua linistit berea. Nu cred in vedetisme. In plus, ma gandesc ca, poate, cei doi actori au nevoie de putine liniste.

    Apropo, te-ar deranja daca ai actualiza link-ul din blogroll?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*