la drum, in cutii de tabla

scriam, nu demult, ca mexicanii stiu sa faca bani din orice. acu vo citeva zile am observat ca stiu sa faca si… masini din orice. in zonele turistice de pe coasta de vest, vw broscutza tunatamasina preferata tinde sa devina un VW broscutza vechi de cel putin 25 ani. atunci cind jucaria devine prea lenesa si nu mai face fata drumurilor, oamenii o tuneaza bine de tot ca sa simta caii putere. asa ca sa nu te miri daca vezi pe drum o broscutza cu motor si "cos de fum" imprumutate de la un tractor… (poza alaturata spune totu)

daca nu ai bani de Volkswagen poti sa improvizezi o cutie de tabla cu volan si doua pedale masini de tabla(cutiie de viteze sunt hidramate asa ca nu ai nevoie de ambreaj). o mina de vopsea alba si te poti angaja ca taximetrist. nici nu iti vine sa crezi cum zboara pe soselele patriei mexicane cutiile in cauza.

centurile de siguranta pentru pasageri nu s-au inventat asa ca nici nu vreau sa vad un accident cu doua masinutze d-astea care circula cu peste 70 km/ora…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*