Kuldeep Kaushik este numit Chief Executive Officer al NN în România

Kuldeep Kaushik - Chief Executive Officer al NN în România

NN Group anunță numirea lui Kuldeep Kaushik în funcția de CEO al NN în România, începând cu data de 1 noiembrie 2021, mandatul său fiind supus aprobării autorităţilor locale. Kuldeep preia conducerea de la Gerke Witteveen, Chief Financial Officer al NN în România, care a deținut rolul de CEO interimar în ultima perioadă.

Kuldeep se alătură NN Group venind de la AXA International & New Markets, unde a deţinut rolul de Chief Operating and Transformation Officer începând din 2017, desfăşurând-şi activitatea în Madrid, Spania. În cel mai recent rol, a coordonat activitatea de transformare a experienţei clienților şi a operaţiunilor de business, având o contribuţie relevantă în implementarea strategiei de dezvoltare bazată pe tehnologie, date și inovaţie, în peste 20 de țări. Anterior, Kuldeep a deținut diverse roluri în cadrul AXA Hong Kong, biroul regional din Asia și în sediul central, fiind responsabil de dezvoltarea strategiei de business şi coordonarea activităţilor de operațiuni și IT.

Kuldeep deţine un MBA de la HEC Paris și studii în inginerie urmate la NIT Durgapur, India.

În calitate de CEO al NN în România, Kuldeep va coordona echipa locală și se va concentra pe consolidarea creșterii business-ului pe piața din România.

NN în România

NN are o prezență de peste 24 de ani în România și un portofoliu extins de soluţii pentru asigurarea viitorului financiar, precum asigurări de viață, sănătate și locuință, pensii private și servicii de management al activelor. Din 1997, când și-a început activitatea în România, NN s-a implicat continuu în dezvoltarea pieței locale și susține astăzi peste 2 milioane de clienți pentru a-şi asigura un viitor financiar mai bun, fiind lider în segmentul asigurărilor de viață și pensiilor private.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*