K48AP – Apple Tablet are un cod

Zvonuri sunt multe si in general aleg sa le ignor. Cu toate astea, e clar Apple se pregateste sa lanseze un produs nou, interesant. Pina acum, majoritatea detaliilor ne arata ca avem de a face cu un iPhone mai mare.

Azi avem un Model Number si o poza care aduna toate povestile la un loc. (Apasa pe imagine ca sa vezi toate detaliile).

O alta informatie interesanta spune ca Apple s-a ferit sa lanseze firmware-urile 3.1.3 si 4.0 pentru iPhone pentru ca in cod erau prea multe detalii legate de Tablet. Eu sunt multumit de 3.1.2 oricum.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. Intrebarea e are sistemul de operare ca pe iPhone sau are Leopard …parerea mea e ca daca nu are un Leopard ca pe laptopuri e doar un media-player reusit (ma rog si net)si atat.Sunt subiectiv scuze…

 2. Salut,

  Sunt de acord cu Filip.Mi-ar cam displace sa dau 1000 de dolari pe un Ipod Touch sau hai sa zicem Iphone, care are display de 10″.Normal, depinde si de noul sistem de operare, dar as prefera un Leopard mai “light”, special conceput,cu emulator de aplicatii de iphone inclus.Sa il pot folosi pentru treburi zilnice si in loc de laptop-unde nu am nevoie de vre-un program sau ceva specific,sa pot edita cu usurinta documente, sa suport flash player(sa pot vedea un film online sau siteuri care au flash)..Si atunci ar merita sa imi cumpar asa ceva sa il port dupa mine peste tot.Voi ce credeti?Ce asteaptari aveti de la el?Ati cumpara?

 3. Parerea mea este ca asteptarile sunt prea mari de la acest tablet si probabil o sa fie ceva oameni dezamagiti. Oricum, eu zic ca daca o sa mearga cu iPhone OS chiar o sa fie o dezamagire….lumea se asteapta mai mult la un ..hmm..laptop.

 4. Cred ca vom asista la un nou episod in evolutia produselor digitale..asa cum a fost “Inainte de Era iPhone”.

  Apple au totdeauna un as in maneca de a scoate produse noi…si uite toti marii constructori tac si asteapta ce vor scoate,si le ramane doar sa copieze mai reusit sau nu acele produse.

  Probabil din cauza zvonurilor lumea se cam asteapta la ce va fi si vor fi si dezamagiti printre ei dar asta e e doar un brand si fiecare vede ce vrea din el.

  Trebuie sa ne gandim spre viitor…poate maine ce avem acum obisnuit va fi absolete

  Ca exemplu e AppleTV care este de trei ani scos pe piata si inca nu este apreciat ca atare..probabil a fost conceput prea devreme.lumea se uita inca la Televiziunea Analogica.

  Dar sa vedem si acest episod cum va decurge

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*