June – computerul care gateste

In urma cu 10 – 15 ani spuneam ca laptopul sau desktop-ul sunt atat de incinse ca poti sa prajesti oua pe ele. Acum, un computer poate sa gateasca si sa arate foarte bine.

June are o camera in interior care recunoaste ce pui in el si o gateste asa cum trebuie fara sa-i setezi tu prea multe.

Singurul amanunt care ii va face pe multi sa il admire de la distanta este pretul. June Oven apare in primavara lui 2016 si o sa coste 1495 dolari, cam cat o masina la mana a treia din Germania.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*