Jucării noi de la Amazon: echo auto, echo plus, echo sub și cuptorul cu microunde cu comandă vocală

Cuptorul cu microunde vocal de la Amazon. FOTO amazon
Cuptorul cu microunde vocal de la Amazon. FOTO amazon

Sunt tare curios dacă în România cumpără și folosește cineva produse Amazon. Și nu mă refer la produse cumpărate de pe site, ci cele produse de gigantul online, cum ar fi gama echo sau Alexa.

Amazon a lansat azi jucării noi și le-a îmbunătățit pe cele mai vechi.

1. Echo Dot a ajuns la generația a 3-a. Este un speaker micuț care stă mereu în priză și are Alexa built-in. Există, mai nou, și un Echo Input – e și mai mic și nu are speaker.

2. Echo Plus a ajuns la generația a 2-a. Este o jucărie de mărimea unui HomePod. Aduce muzică la calitate premium.

3. Echo Show este răspunsul Amazon la ideea de FaceTime. Ai un device cu ecran mare (10 inch), sunet bun, care poate fi folosit pe post de video-telefon, televizor cu canale online (Prime Video, Hulu și câteva canale americane).

4. Echo Auto – un device cu Alexa în mașina ta. Nu e disponibil încă, dar poți să te așezi la coadă pentru o invitație să-l cumperi. Ciudat sistem. Device-ul se conectează la telefonul tău pentru net și folosește sistemul Bluetooth al mașinii pentru a avea acces la difuzoare.

5. AmazonBasics Microware with Alexa – este cuptorul cu microunde lansat de Amazon în toamna aceasta. Îi poți da comezi vocale sau poți să folosești timere digitale. Comenzile trebuie însă date printr-unul dintre device-urile de mai sus. O chestie funny: cuptorul are buton dedicat pentru făcut popcorn.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*