Jaf armat la o banca din Constanta

Un jaf armat in Constanta nu este un lucru nemaintalnit, dar sa poti sa intri in Transmisiune directa in 45 minute de la locul faptei si sa oferi imagini si informatii relevante conteaza foarte mult. Iata povestea jafului de la banca din Constanta, spusa in video pentru Realitatea TV.

Daca vezi neconcordante intre informatiile prezentate LIVE si cele din materialul final, montat ulterior este pentru ca martorii si-au modificat ulterior declaratiile. Politistii au fost anuntati tarziu de ceea ce s-a intimplat, iar declaratiile s-au transformat din unele categorice in banuieli provocate de socul momentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. 20000 Ron? pai nici nu merita sa sa se deplaseze echipajele de politie la sume din astea.

    costa mai mult interventia. Mai bine ii lasa pe asiguratori sa continue investigatia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*