iZONE.ro se lanseaza azi, odata cu Noul iPad

Ziua de anuntare a Noul iPad – 7 martie 2012 este si cea in care se lanseaza un nou magazin online destinat pasionatilor de iDevices – www.iZONE.ro. Este vorba despre un site dedicat pasionatilor de iPhone, iPad, iPod sau Mac.

iZone e locul unde orice pasionat Apple gaseste iDevice-ul dorit, dar si o gama variata de accesorii a celor mai importanti producatori din piata (Macally, Griffin, iHome, Gear4, Incase, Trexta, Bose, Jawbone sau Dexim).

Am avut astazi o discutie interesanta cu Emilia Vatajelu, managing partner al noului magazin online si am intrebat-o despre produsele pe care se va axa iZONE.ro. Emilia spunea ca

“Atat pe piata smarphone-urilor cat si pe cea a tabletelor sunt lansate noi modele in fiecare an. Desi concurenta este una in crestere, suntem convinsi ca Apple nu va dezamagi asteptarile fanilor nici in 2012, si noul iPad lansat azi, e un exemplu in acest sens.

Avansul device-urilor lansate de Apple in fata competitorilor este sustinut si de gama foarte larga de accesorii si aplicatii existente pe piata, cu mult mai multe decat pentru oricare alt gadget. E greu de estimat care va fi pariul castigator al iDevice-urilor lansate de Apple anul acesta – a treia generatie iPad sau viitorul iPhone 5, dar cu singuranta iZONE.ro se va axa pe calitatea produselor si serviciilor oferite, pentru a fi in masura sa dam clientilor nostri satisfactia investitei in produse high-end la preturi fara concurenta”.

Magazinul online iZONE.ro se adreseaza pasionatilor de produse Apple, oameni dinamici si pasionati de nou, pentru care alternativa cumparaturilor online este alegerea cea mai potrivita.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Foarte putine produse pe site-ul respectiv.Sper ca in viitor sa fie mai multe.Si nici o prootie , mnacar la deschidere , pentru a atrage clienti….Bad marketing dude.

  2. Un alt magazin “I” cu preturi prohibitive.

    Acum ca le-am pus la noi scutul antiracheta ar putea da jos taxele vamale la produsele US ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*