iubitorii de animale sunt rugati sa…

andreea imi da si mie un mass message:

“Pe 15 octombrie, in Piata Constitutiei cei care se considera Oameni sunt rugati sa iasa in strada pentru a-i face pe cei din Guvern sa adopte o lege care sa pedepseasca aspru abuzurile asupra animalelor! Iubitorii de animale sunt rugati sa transmita mesajul mai departe. Va multumim”

ca sa ii fie omului iubitor de animale mai usor si ca sa nu dea mai departe un mesaj lung si greu de citit mai bine sa dea postu asta…

in privinta flash mob-ului iubitorilor de animale: “ne-iubitorii de animale sunt …niste animale. deci vor fi iubiti de iubitorii de animale care dau mesaju asta mai departe, nu?”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*