IT School lansează TechEvents: prima aplicație gratuită dedicată exclusiv evenimentelor IT din România

IT School lansează TechEvents

IT School, unul dintre cei mai importanți furnizori locali de educație alternativă pentru domeniul IT, lansează TechEvents, prima aplicație mobilă dedicată exclusiv evenimentelor de tehnologie și programare din România. Aplicația aduce într-un singur loc toate evenimentele importante din industrie, cu scopul de a sprijini dezvoltarea armonioasă a comunității IT din România.

TechEvents vizează trei categorii principale de utilizatori: pasionați ai industriei de tech și specialiști IT, al căror scop principal este networking-ul, companiile și organizatorii de evenimente, care doresc să își promoveze inițiativele pentru atragerea participanților potriviți la meetup-uri, întâlniri, conferințe, workshop-uri tehnice sau webinarii și juniorii din domeniu, care își doresc să intre în contact cu comunitățile de profesioniști și sunt în căutare de noi oportunități.

“Am pornit dezvoltarea aplicației de la o nevoie imediată: aceea de a ajuta oamenii să intre în contact cu comunitățile tehnice locale, într-un mod simplu și accesibil. Pentru că nu există pe piața din România un astfel de produs, care să aducă într-un singur loc doar evenimentele de tehnologie, l-am dezvoltat noi. Sunt multe categorii de utilizatori cărora ne dorim ca TechEvents să le vină în ajutor și estimăm că în prima săptămână de la lansare, vom avea 1.000 de descărcări ale aplicației. Pe lângă componenta de training și oportunitățile oferite cursanților, IT School vizează și creșterea și dezvoltarea armonioasă a comunităților IT locale. Sperăm ca prin intermediul aplicației să avem un impact pozitiv, în acest sens”, spune Cătălin Ciobanu, fondator și CEO IT School.

Numărul evenimentelor adăugate a ajuns la aproximativ 100 (în etapa de testare beta a aplicației, de la începutul anului), ceea ce arată apetitul pentru organizarea și participarea la evenimente, inclusiv la cele fizice, odată cu eliminarea restricțiilor.

Odată instalată, aplicația permite utilizatorilor navigarea facilă. Evenimentele pot fi filtrate în funcție de oraș sau format (online și offline), iar în același timp utilizatorii își pot salva evenimentele pentru o mai bună organizare în cadrul aplicației.

Companiile, respectiv organizațiile, pot, de asemenea, adăuga evenimente gratuit. Deoarece aplicația vizează doar inițiative IT, fiecare eveniment nou adăugat este moderat și necesită aprobare înainte de publicarea propriu-zisă.

Aplicația TechEvents face parte dintr-un circuit de învățare de tip integrativ, specific IT School, denumit ecosistem. Din acest ecosistem, mai face parte și platforma juniors.ro care facilitează accesul juniorilor IT pe piața muncii.

TechEvents este o aplicație ce poate fi descărcată în mod gratuit din App Store sau Google Play.

IT School este unul dintre cei mai apreciați furnizori de educație alternativă cu focus pe domeniul IT din România, un accelerator de cariere în IT, al cărui scop principal este acela de a construi competențe și de a crea oportunități pentru generațiile de viitori specialiști IT. Din 2014 și până în prezent, peste 5000 de începători au ales IT School ca partener în procesul transformare a carierei lor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*