IRI Travel plătește testul Covid-19 pentru turiștii care merg pe insula Thassos din Grecia

Soluții pentru stoparea coronavirus. FOTO PIRO4D
Soluții pentru stoparea coronavirus. FOTO PIRO4D

Turoperatorul IRI  Travel a luat decizia de a oferi un voucher de reducere in valoare de 75 de euro de adult la achiziționarea unui sejur de minim 5 nopți în insula Thassos din Grecia începând cu data 15.07.2020.

Voucherul va putea fi folosit pentru o vacanță viitoare în orice destinație operată de IRI Travel și va compensa costul plătit de turiști pentru testul COVID-19 necesar la trecerea frontierei dintre Bulgaria si Grecia.

Astfel, toți turiștii care au achiziționat deja o vacanță în insula Thassos și intră la cazare începand cu 15.07.202 sau cei care urmează să achiziționeze un sejur în această insulă din Grecia, prin IRI Travel sau prin agențiile sale partenere din toată țara, vor beneficia de această ofertă.

„Prețul testului pornește de la 280 de lei și poate ajunge până la 350 de lei. Noi ne-am gândit să oferim acest voucher de 75 de euro pentru a include și prețul traducerii actului medical, astfel încât turiștii să suporte mai ușor acest cost și grijile care vin cu el”, a declarat Lucian Bădîrcea, CEO IRI Travel.

Voucherul se eliberează pentru rezervări efectuate pentru insula Thassos începând cu 1 iunie 2020 pentru turistii care își vor petrece vacanța începand cu 15.07.2020 și poate fi folosit pentru achiziționarea unei viitoare vacanțe in acest sezon estival sau anul viitor.

„Voucherul se eliberează numai dacă testul este făcut într-un dintre laboratoarele acreditate de Ministerul Sănătății. În felul acesta, dorim să ne asigurăm că turiștii noștri nu vor avea o surpriză neplăcută când ajung la punctul de frontieră Kulata – Promachonas”, a mai spus Lucian Bădîrcea.

Lista cu centrele de testare o puteți găsi la adresa: http://www.ms.ro/centre-testare/.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*