iPod Touch – pielea ursului din padure

ultima jucare Apple e la mare cautare. asa ca toate magazinele care se respecta din state, fie ele online fie… offline il vind.

ma roaga un coleg sa-i cumpar azi un iPod Touch. il caut si dau de el pe net repede, pretu bun (acelasi ca la magazinu apple si ca oriunde in alta parte), delivery rapid samd.

cind sa-l iau imi spun baietzii ca… Halt, nu se poate. pai de ce? pai nu il avem inca!

il caut si pe apple.com si vad ca jucaria incepe sa intre la vanzare abia pe 28 septembrie. si ca acum e doar in… pre-order.

pai mah baietzi…nu asa se fac afacerile…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Pai nu ti-l livreaza de la ei pana cel devreme 28 septembrie. Daca nu il personalizezi cu “laser engreved”, ti-l livreaza peste noapte pentru cca. 20 usd; 2-3 zile – 10 usd, iar livrare normala in 7 zile – gratuit.

    In schimb, in orice Apple Store din State se vinde de aprox. 2 saptamani, poti avea sansa sa nu il gasesti iarasi ca se vinde repede, eu am sunat de vineri ca sa imi opreasca unul de la un Mall din Atlanta si merg astazi sa il iau… e nebunie, e tare “jucaria”; nu m-am jucat inca cu un Ipod Touch, dar m-am jucat pe un iPhone.. belea, ce sa zic!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*