iPhone WiFi Sync. Nu e ceea ce visam

Un deveoper a trimis catre aprobari o aplicatie care permite iPhone sa isi faca wireless sync cu un computer. Totul suna bine in teorie si suficient de simplu pe video.

Problema e alta. Dupa cum vezi in video de mai sus, ca sa faci sincronizarea trebuie sa creezi o retea intre iPhone si Mac dupa ce ai instalat o aplicatie si pe computer, sa accepti sincronizarea si de pe Mac si de pe iPhone si apoi sa astepti sa se faca transferul. Tinind cont de faptul ca pe WiFi totul se intimpla mult mai lent decit prin cablu, ma intreb daca are rost sa faci toti pasii astia?

Daca sincronizarea se facea simplu, fara retele, fara apasare de butoane ci doar printr-o conexiune (pe bluetooth) care se se desfasoare imediat ce ai intrat in raza computerului, totul era OK. dar asa…

Si mai e o mica problema: Apple nu cred ca va accepta o astfel de aplicatie. Sau poate ca se lasa induplecati dupa o luna, asa cum au facut si cu Opera Mobile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. aplicatia e utila pentru cei care nu au cablu de date la ei atunci cand vor sa faca sincronizarea cu itunes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*