iPhone users meet-up Live

incepem la ora 14.00. esti gata?

transmisiunea live s-a incheiat. poti sa urmaresti o parte din inregistrare AICI

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Felicitari pt. intalnire “iPhone-arilor”. Pacat ca n-am aflat si eu de ea, ca as fi venit. Putina lume sa prezentat la eveniment. Pe viitor cand mai vrei sa faci intalniri da-mi si mie un mail, ca am 300 de useri pe messenger din care vreo 250au 1 sau chiar 2 iphone-uri. si din 250 or veni mai multi la intalnire.

    Si inca ceva, sa faci cu invitatii luate de pe blog. ca doar asa vei sti cam cate persoane sa astepti la intalnire.

    Spor la treaba. si felicitari inca o data.
    Victor CMG-STORE.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*