iPhone unlock Demo cu surprize

mi s-a parut tare ciudat ca in seara asta am avut parte de o demonstratie live de deblocare iPhone. ceea ce a urmat a fost muuult mai interesant.

V-am mai zis ca m-am apucat sa imi scolesc colegii intr-ale mac-ului si iPhone si azi a venit vremea sa intram in informatii avansate despre iPhone. Avansate… pentru ei, evident. Era vorba despre Jailbreak si Unlock cu WinPwn si QuickPwn.

Oamenii au ascultat cuminti toate informatiile, au pus intrebari normale si au vazut cum se deblocheaza un iPhone.

Parte mai interesanta a fost la final, cind unul dintre “elevi” a venit cu un “iClone” – o copie chinezeasca de iPhone 3G. Evident ca jucaria nu avea nimic in comun cu un iPhone. Mai amuzant a fost sa ved ca dupa toate explicatiile, DFU Mode, WinPwn si alte chestii care te iau cu dureri de cap daca le vezi prima data, clona de iPhone a fost identificata de computer ca un “Removable Drive”. Puteai sa pui muzica pe el cu drag-and-drop, la fel si poze sau alte jucarii. In plus telefonul respectiv stia sa functioneze cu 2 sim-uri simultan. Arata ca unul facut la matrita de plastic, dar ce mai conteaza?

Posesorul clonei era mai fericit ca poate sa-si foloseasca jucaria fara sa treaca prin WinPwn si sa downloadeze firmware-uri. Daca mai pui la socoteala faptul ca nu trebuie sa ai iTunes… poate ca merita.

just kiddin’. Nu as da niciodata toata bataia de cap cu deblocarea unui iPhone pe o astfel de clona.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. ma si speriasem :) credeam ca , gata … unlock 02.30.03 :| dar dupa ce am citit …. pff :(

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*