iPhone poate fi folosit in Romania

da, adik iPhone merge cu orange, vodafone, cosmote si toate retelele care se vor inventa de acum inainte in Romania!!!

solutia este una software (deci nu tre sa desfaci jucaria si sa umbli la circuite).

echipa de 6 oameni a facut totul posibil dupa zile si nopti de munca asa ca e de asteptat ca deblocarea iPhone sa coste…

dar mai conteaza?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Acum ca iPhone este decodat si ca se poate gasi pe eBay si orice roman care isi permite un iPhone in Romania (si nu numai in Romania) poate sa-si cumpere unul si sa-l foloseasca in Romania folosind serviciul Orange vreau sa va recomand primul website romanesc formatat pentru iPhone. [comentariu scurtat de boio]

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*