iPhone la liber

primul pas serios il face AT&T USA. baietzii ne dau (daca zvonurile se confirma) iPhone deblocat, fara contract la numai 599$ (8GB) si 699 (16GB) incepind cu 26 martie.

exista si o chichitza: trebuie sa fii deja client AT&T. dar toata lumea are un prieten, coleg sau un amic gasit in ziua aia pe ebay, nu?

mie toata povestea asta imi spune altceva: at&t se pregateste de adevaratul iPhone 3G 2.0 sau iPhone 3.0 (hardware). chiar si asa, nu strica sa dai iPhone 3G la tot poporu’.

Acum. Orange Romania ce mai face?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. cred ca or sa se dea si ei pe ”brazda”.oricum sunt campioni la internetul prin 3g.am o extraoptiune de la orange young,500mb pe luna cu doar 2 euro.mi se pare destul de convenabil.

  2. 26 martie anu asta?! 2009 ?! … eu de mult imi doresc un iphone … la mana 2 il gasesti cu 12 mil … 3g …. nu stiu insa .. mai vedem :)

  3. Salve. Mie nu imi mai merge sa pu comentariu la nici un post… sunt pe vreo lista “neagra” ? :)

  4. oricum este mai ieftin la AT&T decat de la Orange deoarece este aprox. acelasi pret calculat in euro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*