12 Comments

  1. Adrian ai idee e ceva schimbari,procesor mai mare ceva ram in plus…sau e acelasi sistem k la 3gs?

  2. sincer,m-am cam saturat sa tot vad poze cu noul iphone.atatea spculatii de ma doare capu.sa vina iunie-iulie si sa spulbere toate zvonurile.

  3. Designul acesta putin patratos a fost si la 3GS daca nu ma insel. Acela cu capac de baterie. Ma bucur sa vad ca a revenit. Chiar arata foarte bine. Daca are si camera in fata despre care s-a tot vorbit, mai mult ram ca sa nu fie absolut nici o problema cu multitaskingul si eventualele imbunatatiri la OS4.x sau OS5… atunci e clar must buy!!

  4. Procesorul sigur va fi mai mare. Camera va avea si ea mai multi megapixeli decat 3GS-ul cu siguranta. Acuma nu stiu daca va avea un chip video mai performant si memorie dubla decat 3GS-ul adica 512 mb. Dar e posibil si asta.

  5. aaaaaa, ca si eu tot vroiam sa-l fac in photoshop de cand s-o lansat iPad-u :)), si tot asa dupa iPad, numa ca eu nu puneam cu baterie de schimbat si bagam 64 pe spate :)), apropos iconitele alea is cam mici :-?, oricum si eu asa zic ca o sa arate, inafara de baterie si poate la camera din fata, as zice mai probabil pe lateral

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention iPhone HD cu firmware 4.0 | boio.ro -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*