iPhone HD cu firmware 4.0

Mac Predictions a desenat niste mock-up-uri bazate pe toate informatiile de la ora actuala. Nu arata rau.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

12 Comments

  1. Adrian ai idee e ceva schimbari,procesor mai mare ceva ram in plus…sau e acelasi sistem k la 3gs?

  2. sincer,m-am cam saturat sa tot vad poze cu noul iphone.atatea spculatii de ma doare capu.sa vina iunie-iulie si sa spulbere toate zvonurile.

  3. Designul acesta putin patratos a fost si la 3GS daca nu ma insel. Acela cu capac de baterie. Ma bucur sa vad ca a revenit. Chiar arata foarte bine. Daca are si camera in fata despre care s-a tot vorbit, mai mult ram ca sa nu fie absolut nici o problema cu multitaskingul si eventualele imbunatatiri la OS4.x sau OS5… atunci e clar must buy!!

  4. Procesorul sigur va fi mai mare. Camera va avea si ea mai multi megapixeli decat 3GS-ul cu siguranta. Acuma nu stiu daca va avea un chip video mai performant si memorie dubla decat 3GS-ul adica 512 mb. Dar e posibil si asta.

  5. aaaaaa, ca si eu tot vroiam sa-l fac in photoshop de cand s-o lansat iPad-u :)), si tot asa dupa iPad, numa ca eu nu puneam cu baterie de schimbat si bagam 64 pe spate :)), apropos iconitele alea is cam mici :-?, oricum si eu asa zic ca o sa arate, inafara de baterie si poate la camera din fata, as zice mai probabil pe lateral

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention iPhone HD cu firmware 4.0 | boio.ro -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*