iPhone cu video editor?

de la nici o camera, viitorul iPhone Pro va sari direct la camera si la un video editor.

un nene curios a gasit in firmware-ul 3.0 o serie de imagini de butoane care deocamdata nu par avea nici un rost. ele au nume legate de un video editor minimal. Daca jucaria va fi pusa in practica, vei putea sa editezi inceputul si sfarsitul filmului filmat cu iPhone-ul si eventual sa adaugi niste efecte pe video.

daca mai primim si update direct pe net/mail si o modalitate simpla de transfer a filmelor direct pe computer sau pe un alt telefon, nu mai am nevoie de aparat foto.

o alta informatie la fel de interesanta este cea legata de iPhoto care recunoaste video filmat pe iPhone 3.0 beta. Chiar daca sunt filmate deocamdata doar cu Cycorder.

si daca asta nu era de ajuns. pe linga Wireless N, iPhone Pro ne va da si FM Transmitter/ Receiver.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*