iPhone – ce e in cutie?

primul film din seria iPhone pe boio.ro este bineinteles “iPhone – despachetarea”. adik ce gasesti in cutie.

scuze pt calitatea filmuletzului dar e facut cu un webcam intr-un net cafe. vroiam sa il pun repede pe net asa ca nu am mai asteptat pina acasa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. Daca in poza nu aratai asa fericit, in video se poate observa cu usurinta cat erai de nerabdator si de fericit.Nici balbaielile nu au lipsit :p Calitatea nu e asa proasta avand in vedere ca e filmat cu un web cam.In rest.iPhone e super tare, accesoriile la fel….

 2. In timp ce ma uitam la video,ma bucuram si eu in acelasi timp cu tine.SPER sa il am si eu pana in primavara.
  Ai grija de achizitie prin ROM:P:D

 3. Hai sa recunoastem ca iPhone e o aberatie! Acelasi lucru il faci cu multe alte aparate!
  Pe parte de camera sunt multe aparate mult mai bune, pe parte de transisii de date iara sunt aparate chiar cu HSDPA(3.6Mpbs sau chiar mai mult). Unele vin chiar cu GPS integrat.
  De ce sa dai atatia bani?

  Astept aparatele cu Adnroid… ideea de OpenSource imi da cu adevarat emotii!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*