iPhone – cauta in installer 3.1

in sfarsit. installer e gata de update. am pus 3.1 in seara asta. a fost nevoie de un refresh la surse ca sa vad update-ul.

imi place ideea de a cauta in installer. e muuult mai comod decit sa derulez citeva zeci de pagini.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. cand mai instalez cate o sursa observ ca imi cere sa fac update la installer , intrebarea mea este sa fac acest lucru mentionez ca am 1.1.4 versiunea de soft

    multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*