iPhone – back-up (internet) device

am ajuns sa folosesc iPhone pt multe alte chestii. citeam despre cineva care l-a folosit la aeroport (a prezentat biletul de avion scanat si a fost lasat sa urce in aeronava).

una dintre functiile din ultima vreme a fost aceea de back-up internet device. mai pe romaneste: cind mi se termina bateria de la laptop (si nu vreau sa mai car si cablu de alimentare cu mine), intru pe net de pe iPhone ca sa-mi termin ceea ce am inceput pe laptop: mai trimit un mail, mai raspund la un comentariu pe boio.ro etc…

o alta fct e aia de bloc notes. nu mai stau cu hartiutze la mine cind vreau sa tin minte ceva. cel mai simplu e sa fac o poza chestiei pe care vreau sa o tine minte (un cod, sau orice altceva) si apoi sa imi iau doar iPhone-ul cu mine.

si utilizarile auxiliare fct de baza sunt nelimitate…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. am si eu o intrebare…mi-am luat un iphone,..am o cartela de orange pe el dar nu imi merge NETUL stii ce setari trebuie sa imi fac manual ca sa imi mearga? astept un raspuns URGENT:d

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*