iPhone 5 e anuntat pe 12 septembrie

Apple a trimis deja invitatiile pentru conferinta in care va fi prezentat noul iPhone.

Asta daca nu cumva 5-ul inseamna cinci device-uri: iPhone, iPad, iPad mai mic, iPod touch si iPod nano :)

Tu ce vrei sa aduca in plus noul iPhone?

PS: cine cumpara un iPhone 4, deblocat din fabrica, in stare excelenta? Il dau cu Folie si o husa Incipio. Vine in cutia originala, pentru ca asa am eu grija de gadget-urile mele.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

  1. Si eu vand acelasi lucru+husa. Daca se gasesc 2 cumparatori unu trimite-l la mine:D.
    Poate 5-ul, cum e mai in “ceata”, inseamna 5 octombrie ca data de lansare pt iPadul mic.
    Si 3, vreau o camera si mai buna, o alta forma a deviceului si cam atat. Ceva surprinzator, ca altfel inca sunt foarte multumit de iPhone-ul 4.
    PS: de doua luni, fortat de situatie, iPhone-ul a inlocuit un iMac, un DSLR si l-am folosit si ca telefon. Inca mai rezist :)).

  2. Oh da, 2 bucati pls. Greu de spus ce as vrea sa-mi aduca. Idea e ca Apple reuseste cu brio sa surprinda in bine la fiecare lansare de produs. Este o reala performanta sa reusesti sa ti secretul asa de bine la talia unei companii cu peste 100k de angajati.

  3. Doritori sa-ti cumpere telefonul vor fi suficienti dar zi-ne si un pret ca sa stim cum ne impartim salariile luna asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*