iPhone 4 vine cu o noua cutie (update: video)

Apple a schimbat dupa trei generatii cutia de iPhone. Noua jucarie vine cu o poza oarecum tridimensionala. Apple vrea sa scoata in evidenta cit de subtire e noul iPhone 4, nu numai fata telefonului, asa cum o faceau pina acum.

Pozele care au aparut pe net deocamdata se datoreaza faptului ca unii user mai norocosi au primit deja noul telefon cu doua zile mai repede.

  

via: techcrunch si 9to5mac

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Adrian, vezi ca poza a doua este mult prea mare fata de celelalte(ma refer pe prima pagina)….arata destul de bine cutia, parca tot mai faina e cea cu care ne-am obisnuit…ne obisnuim si cu asta…NO PROBLEM…

  2. Am vazut cateva filmulete cu noul telefon?si pot sa zic ca sunt dezamagit…..are probleme cu semnalul si cu displayul..vroiam sa imi cumpar dar o sa astept pana o sa remedieze problema.

  3. E frumoasa cutia noua…. (nu prea conteaza asta) da' cutia veche era clasica si eleganta.

    Multumim pt poze

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention iPhone 4 vine cu o noua cutie | boio.ro -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*