iPhone 4 – video review in limba romana

Primele pareri despre iPhone 4 filmate intr-un magazin Apple chiar in ziua lansarii device-ului.

Pina cind you tube proceseaza clipul, calitatea este slaba. Un alt video cu o calitate mai buna va aparea in zilele urmatoare.

Ce parere ai?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

19 Comments

 1. Felicitari pentru review!
  Eh, acum ca a aparut Iphone 4G, iti vei vinde 3GS-ul? :p

 2. Pai sa ne anunti cand vei gasi, poate te ajutam sa gasesti cat mai repede un cumparator! Eu sunt cap de lista. :)

 3. am inteles ca 4g are probleme cu semnalul cam mari si se sparge si repede ecranul.La 2-3 scapari pe jos se duce.

 4. Cea mai importanta chestie la un telefon nu mi se pare interfata, cati megapixeli are camera, etc, ci semnalul! Problemele cu semnalul nu sunt izolate, pierde semnalul dupa o vreme daca atingi ambele antene simultan, lucru care se intampla doar tinandu-l in mana…

  Raspunsul lui Lord Jobs la chestia asta e patetic: “Just avoid holding it in that way.” Cum sa zici frate asa ceva ? E mai sensibil la socuri decat un iphone 2g, sticla aia e mai fragila decat aluminiu de la 1st gen. Acum indiferent cum il scapi se crapa.

  P.S.: Nu "radiaza" corpul mai mult daca mana intra in contact direct cu antena ? Ce indice SAR are ? Nu toata lumea isi cumpara husa, unii vor sa se bucure de telefon asa cum e.

  Cred ca o sa raman la 3GS actual si o sa astept 4GS…

 5. Am un 3GS si din cate am vazut iOS4 nu e cine stie ce fata de ce am si argumentez:
  – o camera cu megapixeli cam zgarciti (Apple au fost mereu codasi la capitolul acesta) in conditiile in care HTC, Moto sau Nokia au imbratisat deja tehnologia implementarii camerelor de 8-12 MP fapt care face din iOS4 sa fie o ieftinatura

  – nu are SWYPE .CIne l-a folosit vreodata sau are habar ce e isi da seama ce importanta majora are cand vine vorba de a tasta pe un ecran mic plat cu degete groase.

  – Video Calling mult trambitat, putini au aflat ca se adreseaza unei comunitati restranse, celor care au iOS4 si care au WIFI si care au aplicatia pe propriul telefon…Un club mult mai restrans decat SKYPE sa zicem.

  – este enervant cat de anti-tehnologie sunt cei de la APPLE. 2G-ul ar putut fi un 3GS (asa cum 3GS ar fi oputut fi un 4GS) insa ei au boala asta de a adauga un mic putin ca apoi sa spuna"Uite ce minunati suntem si ce mult va dam!"

  Una peste alta astept rabdator 5-ul sau un super deal in care sa ies 1:1 cu 3GS-ul meu.

 6. cat crezi ca o sa coste un iphone 4g la liber in statele unite sau in canada?dar cel factory unclocked?Ms!

 7. @butcher: pina cind nu tin unul in mana si vad ca pierde semnalul nu cred. Avem un numar clar de cazuri de telefoane afectate de problema aia? stim sigur ca e telefonul si nu reteaua? Deocamdata vorbesti doar din ce citesti ca au zis altii.

1 Trackback / Pingback

 1. Tweets that mention iPhone 4 – video review in limba romana | boio.ro -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*