iPhone 3G: apar primele preturi pentru 22 august

daca orange romania nu vrea sa ne zica pretul la care va vinde iPhone 3G, asta nu inseamna ca noi nu putem sa-l calculam sau sa-l aflam.

primele preturi anuntate (din greseala) pentru seria a doua de iPhone 3G – cea din 22 august – ne vin din India. mai exact de la vodafone india.

pagina de pe site-ul vodafone india (care intre timp a fost retrasa) ne spune ca iPhone 3G – FARA abonament va fi:

710 dolari (8GB),

respectiv 826 $ (pt modelul de 16GB).

pretul e asemanator cu cel din Italia sau alte tari ale lumii. telefonul vine, asa cum era de asteptat, blocat in retea.

abonamentele sunt pe masura. preturile listate acolo sunt in moneda locala.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*