iPhone 2.1 firmware

… a ajuns in calculatoarele developerilor. deocamdata stim ca aduce niste functii in plus legate de gps.

speram ca va face iPhone sa fie mai stabil si ca va fi si mai usor de deblocat.

avem si un zvon ca iPhone 3G apare in varianta rosie. nu acum – mai spre sarbatori. mda… si ce daca.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Chiar un verisor de al meu a plecat in SUA la niste rude si vrea sa isi ia un iphone dar park numa cu abonament de la AT&T poate sa isi ia telefonul k au pierderi mari din cauza decodarilor telefoanelor si asa ca nustiu sigur daca imi va lua si mie :( fiindca acolo e 200$ si aici e 20 de milioane cu bani aia imi iau mai bine un laptop.

  2. Am urmat cele zise de tine dar tot probleme.La installer/souces am dat add i.unlock.no ,refersh dupa care imi zice invalid source.Nu am wifi.Scuze de insistenta dar crek nu mai dureaza mult si incep sa arunc cu el prin casa:)

  3. @marius: nu mai folosi pc suite!

    daca tu ai 2.1 nu ai nevoie de unlock.no. nu stiu sa mearga cu noul firmware. in plus, prima ta grija este sa ai WIFI. fara el nu merge nici o sursa!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*