iPad merge cu mouse

Nu am sa inteleg rostul unui mouse pe ecranul de iPad, dar daca vrei sa simti ca ai un computer adevarat in fata, de astazi poti sa folosesti un input device separat.

Evident, jucaria nu vine cu binecuvintarea Apple, ci prin intermediul Cydia. iPad-ul trebuie sa fie jailbreakuit. Descarci aplicatia BTstack Mouse si apoi folosesti orice mouse prin bluetooth.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Mda, nici eu nu vad care e rostul. L-am testat acum vreo saptamana pe iPhone, am vazut ca nu mi-e de niciun folos, ba mai mult iti instaleaza un MobileSubstrateExtension nou numai pentru asta…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*