iOS 5.1.1

Pe scurt: este un update care rezolva mici probleme pe care poate nici nu le ai.

Daca depinzi de jailbreak sau Unlock nu e bine sa treci la el inca. Daca nu depinzi, atunci de ce nu l-ai instalat pina acum?

Ce-mi place cel mai mult este ca vine ca un Delta Update direct pe device. 42 MB ii descarci intr-un minut si apoi mai astepti inca putin sa se instaleze. Fara computer sau alte probleme.

Dap, am trecut la iOS 5.1.1 din primul moment in care am stiut de el. Nu vad nicio diferenta majora intre el si iOS 5.1.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

12 Comments

 1. hai ca primisem si eu acel “anunt” pe iphone si asteptam sa postez daca-i ok sa il iau :D

 2. 2 min la mine a durat download-ul si inca vreo…cateva sa zicem 3-4 instalatul plus reboot.
  tot asa, nu simt diferenta, insa acolo probabil cineva a reparat ceva, asa ca e bine sa profitam de munca altora :-)

 3. bug fixing ??? yeah right Apple
  ei spera sa mai opreasca din jailbreak exploits….

 4. @Vali C.: redsn0w si gevey sim merg cu iOS 5.1.1. Asa ca nu prea au oprit mare lucru. Apple nu fixeaza jailbreak exploits decit daca afecteaza userul si in alt mod. De exemplu, exploitul cu pdf din browser facut de George Hotz putea sa creeze si alte probleme, asa ca Apple l-a patch-uit.

 5. Este adevărat că update-urile îți pot îngreuna iPhone/iPad/iPod-ul? Ca să te oblige să cumperi un alt model de iPhone de exemplu? De ce iOS merge mai greu pe iPhone 3GS doar pentru simplul fapt că nu are procesor A4/A5 sau 512 MB Ram? Pun pariu că pe viitor când va apărea iPhone 6, iPhone 4 nu va mai putea funcționa la parametri normali pe respectivul iOS. Aceasta este părea mea personală dar aș vrea să aud și părerea altora dacă se poate vă mulțumesc :)

 6. buna.. am facut download-ul la iOS 5.1.1 si a ramas blocat cu “marul” pe ecran. am un iphone 3gs de 16 gb cu baseband 15.13.04. (fara jailbreak). presupun ca in timpul download-ului s-a descarcat bateria (fiind incarcat dar de cand am facut update de la 4.1 la versiunile mai noi bateria de la 80 % se descarca imediat la 0 % si automat tf se inchide). am incercat un hard reset – Home + Power dar sunt in aceeasi situatie iar colegamentul la iTunes nu mai este posibil.
  ce pot face? multumesc anticipat pentru raspuns.

 7. Salutare o intrebare am si ej la un iphon 4. Daca am versiunea 5.1.1 il pot face neverloked?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*