intri pe boio.ro de pe iPhone?

o scurta intrebare pentru popor: intri pe boio.ro de pe iPhone?

vrei sa ai o varianta optimizata pentru iPhone a blogului tau preferat? lasa un comentariu mai jos sau da-mi un mail.

parerea ta conteaza!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

16 Comments

  1. E oricand binevenita o varianta optimizata… mai ales daca ai multi vizitatori… personal intru pe blogul tau de pe iPhone doar cand sunt in trafic / calatoresc.

  2. Ar fi foarte bine sa fie o varianta pt iPhone.
    Eu intru de iPhone, de f. multe ori, cel mai mult de pe EDGE.

  3. Cred ca e ok o varianta optimizata, doar ca ar trebui sa ai mereu optiunea de switch pe varianta normala. Pentru accesarea unor functii mai avansate.

  4. si eu intru de pe iphone pe boio,doar cand sunt la serviciu sau unde gasesc un wifi si nu sunt acasa.

  5. decat sa deschid laptopul sau calcu prefer sa imi activez WiFI-ul din iPhone si sa intru. Ar fi o idee f buna sa apara o variata optimizata dar in mod landscape se poate citi lejer textul…si cu unpic de zoom :)

  6. eu tot intru zilnic de pe iPhone. ar fi super o varianta optimizata dar eu ma multumesc si asa.. deja sunt mofturi. tine-o tot asa! multumim pt informatii!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*