intre cititorii boio.ro

am avut azi de luat o decizie: un cititor jignea intr-o masura destul de mica un alt cititor boio.ro.

stiu ca acest tip de comportament nu este prevazut de politica de comentarii boio.ro, dar am considerat de cuviinta sa moderez (adik sa sterg) acel comentariu.

daca acest incident este fara precedent, mi se ofera macar o data la citeva zile “ocazia” sa aleg daca un comentariu lasat de cineva va fi publicat sau nu. in 99,9% cazuri comentariile apar, dar sunt si persoane care nu inteleg politica de comentarii, nu o citesc sau pur si simplu nu au auzit de bun simt. asa ca imi revine job-ul de a-i linistii pe nabadaiosi. unele le las si nu le raspund… asa… sa se faca singuri de ras. poate isi dau seama de penibilul situatiei…

e spre binele tuturor, pina la urma…

si daca tot suntem la capitolul “insight-uri”, pot sa amintesc si povestea cu Toma, micul utilizator de iPhone. Cind tatal lui mi-a trimis poza nu am putut sa ma abtin sa nu o public. chiar daca nu facea neaparat parte din target. ar fi culmea sa public in fiecare zi poze cu copii, nepotii si prietenele cititorii boio.ro… unless you want it : ) daca-i asa… facem rubrica permanenta ; )

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*