intra in cea mai tare retea?

ai vazut reclama aia trista pentru Vodafone? La final, vocea spune ceva de genu “Intra in cea mai tare retea. merita!”

care e cea mai tare retea? despre ce vorbesc? ca vodafone NU Merita!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Adrian , eu am inregistrat sunetul pentru lotul asta de reclame al Vodafone, sincer nici mie nu mi s-au parut cine stie ce, totusi la cele cu Smiley si Alex m-am distrat destul de bine, mai conteaza si regizorul ce stie sa faca din cadrele filmate

  2. nu stiu daca o sa apara la TV, este promovata “viral” mi se pare f f tare.Faza cu “cea mai tare retea” este intradevar de 2 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*