"internat la spital"

cotidianu ne zice ca “Iorgovan a fost internat la spital”. bine ca nu l-au internat la televiziune, sau la … gogosheria din coltz.

bai voi astia cu limba romana…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Se putea interna si intr-o clinica particulara precum domnul presedinte Traian Basescu ceea ce ar fi schimbat cu 180 de grade datele problemei. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*