interfata holografica … multitouch

stiu ca termenii din titlu se bat putin cap in cap, dar cum altfel poti sa descrii imaginile de mai jos?

daca ai vazut filmul “minority report” stii si tu cit de tare era jucaria cu care isi facea de lucru tom cruise. baietzii care au facut demonstratia spun ca lucreaza sa o scoata pe piata.

imi aduc aminte cind am vazut prima demonstratie cu un ecran multi-touch. doi ani mai tarziu, apple aducea asta nu pe un computer, ci pe un telefon.

astept sa vad ce se alege din jucaria asta peste 2-3 ani…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*