Interfata de Snow Leopard – acum pe Mac

s-a tot discutat despre “Marble” – numele de cod presupus al interfetei urmatorului sistem de operare Mac. Cei care au vazut-o sustin ca va semana cu interfata actuala a iTunes. care nu e foarte schimbata, cu exceptia scroll-bar-ului, citeva icoane si a progress-bar-ului. dar parca arata mai bine.

Well, daca vrei sa ai senzatia ca Mac-ul tau lucreaza cu Snow Leopard, poti sa te folosesti de un programel pe cit de gratuit, pe atit de usor de folosit.

Magnifique are si un built-in downloader de teme. Daca nu iti place ce gasesti acolo, poti sa creezi tu temele si ulterior sa le pui la dispozitie comunitatii de utilizatori ai programului in cauza.

Eu am trecut de ieri pe “iTunesque” – tema care seamana cu presupusele screen-shot-uri ale Snow Leopard. Printre alte favorite am Mistikons Dark sau Veritas.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Mac OS X Snow Leopard in imagini | boio.ro
  2. Snow Leopard da primele semne de schimbare | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*