Integratorul de soluții digitale PowerNet Consulting dezvoltă roboți software RPA cu ajutorul tehnologiei Tailent

Mario Popescu, Tailent, și Emil Munteanu, PowerNet Consulting. FOTO Goya PR

Tailent, compania românească de tehnologie cunoscută pentru democratizarea accesului la soluții de Robotic Process Automation (RPA), și PowerNet Consulting, jucător cu peste 20 de ani de experiență în soluții de securitate IT, digitalizare și mobilitate, încheie un parteneriat pentru dezvoltarea de roboți software și soluții integrate de digitalizare și automatizare pentru companii.

Tailent are experiență amplă în dezvoltarea de platforme pentru roboți software specializați, care pot executa sarcinile repetitive și, astfel, permit angajaților să se concentreze pe activitățile mai complexe. Roboții software Tailent sunt ușor de accesat și folosit de către orice companie, indiferent de domeniul de activitate. PowerNet Consulting va adăuga instrumentele RPA create de Tailent în portofoliu pentru a crea și oferi partenerilor soluții digitale sigure și eficiente.

„Tehnologia de automatizare oferă companiilor mari oportunități de eficientizare a proceselor și de reducere a costurilor, prin care eliberează mai mult timp pentru echipele lor. Cu Tailent Automation Platform (RPA), companiile îi ajută pe profesioniști să se concentreze pe mai multe activități cu mai multă relevanță și valoare adăugată”, a spus Mario Popescu, Co-fondator și CEO Tailent.

Prin expertiza și certificările în domeniul securității IT, PowerNet Consulting este un partener solid și de încredere pentru companiile care doresc să facă pasul către o nouă etapă a digitalizării și automatizării activității. Dezvoltatorul de soluții digitale lucrează cu firme din telecom, energie și retail și toți administratorii de rețea ai companiei sunt certificați Microsoft, Fortinet, Forcepoint, VMware și Cisco.

„Transformarea digitală și-a făcut intrarea în aproape toate ramurile de activitate. În contextul global, digitalizarea determină gradul de succes al companiilor și modul în care vor supraviețui provocărilor actuale. La PowerNet Consulting suntem întotdeauna atenți la nevoile clienților noștri, ajutându-i cu cele mai bune soluții adaptate bugetelor de criză, dar și cerințelor tot mai pregnante de cost-saving ale fiecărei companii. Adăugarea platformei RPA Tailent în portofoliul nostru ne permite să ne ajutăm clienții cu soluții inteligente de automatizare, cu timp de implementare scurt și rezultate vizibile imediat”, a afirmat Emil Munteanu, Managing Partner PowerNet Consulting.

Parteneriatul se înscrie în strategia celor două companii de a democratiza accesul la tehnologii de automatizare la nivel global. În ultimii doi ani, Tailent a încheiat mai multe parteneriate strategice importante, cu furnizori importanți de soluții și servicii precum Encorsa, Winsig, Wolters Kluwer, Visa, Aliant, ETA2U și Serviceaide, ca parte dintr-un proces accelerat de expansiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*