Integrame pentru iOS

Ocazional vad in masini sau mijloace de transport in comun pe cineva cu o revista indoita pe care apar caractere notate cu pixul. Atunci cind Victor Campeanu mi-a spus, in ianuarie 2011 ca a reusit sa gaseasca o metoda prin care sa aduce vechile integrame pe iOS mi s-a parut o idee geniala.

Dupa mai bine de doi ani, vad ca Integrame are un rating foarte bun in AppStore si stiu personal o gramada de oameni care sunt incintati ca pot sa faca integrame pe iPad.

Astazi a aparut in AppStore noua versiune 3.3. Aduce Integrame noi in categoriile Mediu si Expert. Nu vei avea cum sa te plictisesti pentru ca ai peste 125 Integrame cu tematici diferite. Si pentru ca lucrezi cu un iDevice, jucaria are GameCenter integrat si poti sa sharuiesti rezultatele pe Facebook sau Twitter.

boio.ro pune la bataie 10 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga “Integrame” pentru iPhone si iPad pe boio.ro http://is.gd/FP8LN3 “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Primele zece comentarii care indeplinesc toate conditiile de mai sus vor fi premiate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

20 Comments

  1. Nu are nicio legatura ce scriu aici cu postarea ta. Dar is foarte suparat: am incercat sa cumpar ceva sezoane de Star Trek din iTunes Store. Nu am reusit. Am schimbat magazinul si l-am setat pe US. Nu am reusit. Am fost directionat catre magazinul din Romania. Sucks!. Sunt fan STAR TREK, am toate filmele… vreau sa le cumpar sa le am cu licenta. Nu pot! Sau nu stiu?!…

  2. Multumesc Adrian pentru promo-cod. Aplicatia este absolut ok. Deja am instalat-o pe Ipad Mini si am rulat cateva integrame….. :). Perfect!.

  3. Am cumparat aplicatia integrame de mult timp si o folosesc cu placere. Este o aplicatie bine conceputa si realizata. Isi merita pe deplin banii. Felicitari Victor Campleanu! Recomand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*